INDIEN

   

    

INDIEN

SYD-INDIEN

Jan-feb. 2008

 

Varkala, Kerala , en afslapningsferie uden de store udskejelser, undtagen en 12 dages tur til Sri Lanka. Det er mange år siden vi har boet 14 dage på et sted, i en hytte, men det var afslappende og dejligt.


SYD-INDIEN

Jan-marts 2007

Delhi, Goa, Karnataga og Kerala med Ann og Walther

Vi mødtes i Palolem, og kørte bil (ca 2000 km) til Varkala over Hampi. Derefter med fly til Panjiim og Delhi før hjemrejsen til København efter 4 uger.

TAMIL NADU Tempeltur

Jan/feb. 2006

Den første del af vort ophold i Syd-Indien skulle denne gang omfatte besøg til mange af de kendte templer i Tamil Nadu, den stat som betragtes som hinduismens fødested. Vi havde lejet en bil med chauffør som skulle køre os de ca. 1500 km fra Chennai på Tamil Nadu's østkyst til Varkala i Kerala som ligger ca. 100 km rundt om spidsen af India på vestkysten.


KERALA og GOA

Feb./marts 2006

Efter 9 dage med templer ser vi frem til rigtig afslapning på en solbeskinnet strand først  i Varkala og senere i Palolem i Goa.   Vi ser også frem til at se hvorledes Goa’s hovedstad Panjiim er og hvad vi kan opleve der.

 

 


HIMALAYA 

Oktober 2005 I oktober 2005 var så mulighed for at arrangere en 9 dage biltur til Manali i Himachal Pradesh hvor en del af Himalaya bjergene ligger.

Vi besøgte først Shimla som var englændernes 2. hovedstad i sommertiden i den perioden hvor Indien var en del af det Britiske rige (indtil 1947), og derefter Manali som der den nordligste by før Rohtang Passet hvor vejen går videre ind i bjerg riget Himalaya.


Sydindien   

Februar 2005

Vi startede fra København d. 1 februar  til Mumbai hvor vi skulle starte vor rejse til Goa og videre syd til Kerala.

Vi var 6 dage i Palolem Beach i Goa og derefter med tog til Cochine i Kerala. Herfra med bil op i bjergene til Munnar hovedstedet for "high range" te dyrkning og videre til Thekkedey for at se Pryiar vilddyrs resortet. Herfra videre til Alleppy ved kysten for at sejle med en husbåd "in the Backwaters of Kerala" ned til Quilion for til slut at have nogle afslappende dage på stranden i Varkala.


Delhi og Goa 

Februar 2004

Vi starter fra København d. 28. januar til Delhi, hvor vi skal bo nogle få dage før vi rejser med tog (2200 km / 25 timer) til Madgaon i Goa.

Der er lejet en Loghut for 5 døgn på  Devbagh Beach Resort der ligger på en lille ø udenfor Karwar  i Karnataka ca. 20 km syd for Goa. Vi fortsatte derefter til Palolem hvor vi fandt en pragtfuld og billig bambushytte på stranden


Delhi      

November 2003

Undervejs på vor store rejse Crossing America, fik jeg en invitation fra The Indian PU Foam Association til at deltage i en konference i Delhi vedrørende fremtiden for skumindustrien i Indien. Jeg takkede ja da jeg vidste at jeg der ville møde en hel række af mine gamle venner og tidligere forretnings forbindelser i Indien samt også se noget mere af Delhi. Rejste d 15 nov. til Delhi og blev vel modtaget af min gode ven Ashok Puri som igen havde stillet et værelse til min disposition under det 10 dage lange ophold.


AGRA (Taj Mahal)

Juli / August 2002

 

Taj Mahal Gennem de sidste mange år har har jeg besøgt Agra flere gange og det fantastiske bygværk er hver gang lige imponerende. Tidspunktet på dagen og vejret har dog en væsentlig indflydelse på paladsets visuelle indtryk, det er drømmeagtigt om morgen før morgendisen er brændt væk, eller i solnedgangs tiden med de glødende farver. Denne gang midt på dagen i strålende solskin hvor alle detalje, bl. a. de mange indlagte sten træder tydeligt frem.


Jaipur "The Pink City"

Juli / August 2002

En driftig by med masser af ting at se. Vartegnet, den "falske" facade  hvor "damerne" i hemmelighed kun betragte livet på gaden er kun en lille men markant del. Jaipur har også et af verdens ældste observatorier, som er så nøjagtigt at rumfartscentret i Houston stadigt bruger dette for at koordinere og kontrollere visningerne fra de moderne instrumenter.

Hit Counter

Startside Op INDIEN KINA SRI LANKA  2008 VIETNAM 2009 Cambodja 2009